Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Philips HUE Calla LED kültéri állólámpa

Philips HUE Calla LED kültéri állólámpa
Philips HUE Calla LED kültéri állólámpa
Philips HUE Calla LED kültéri állólámpa
Philips HUE Calla LED kültéri állólámpa
Philips HUE Calla LED kültéri állólámpa
Philips HUE Calla LED kültéri állólámpa
Philips HUE Calla LED kültéri állólámpa
Philips HUE Calla LED kültéri állólámpa
Philips HUE Calla LED kültéri állólámpa
Philips HUE Calla LED kültéri állólámpa

Élvezze a 16 millió színt, ahogy kiemeli a kert szépségét, vagy használja praktikus módon a gyalogösvény megvilágítására. A bővítő egység kisfeszültségű rendszer bővítésére alkalmas. A használathoz Hue bridge, illetve kisfeszültségű alapegység szükséges. (adapter nem tartozék, csak a toldófej)

Gyártó:
Philips
39 600 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
 • Különleges fény különleges alkalmakra

  Különleges fény különleges alkalmakra

  Családi alkalom, vagy baráti összejövetel? Állítsa be a kültéri fényeket az alkalomnak megfelelően! Akár egy hangulatos vacsora az erkélyen, grillezés a kertben, vagy parti a hátsó udvarban – egy csepp varázslatot mindig hozzáadhat a Philips Hue használatával. Készítsen színes fénybeállításokat vagy lassan mozgó dinamikus effekteket, hogy a legteljesebb élvezetet nyújthassák ezek a különleges pillanatok.

 • Lazuljon el meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel

  Lazuljon el meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel

  Tegye szebbé az estéit a Philips Hue kültéri világítással. Állítsa be a megfelelő hangulatot a teraszán, az erkélyen vagy a tornácon, és élvezze a pihenést. Élvezze a fehér fény árnyalatait a nyári nap meleg, fehér fényétől a tél jeges hófehér színéig, az évszakok hangulatának megfelelően.

 • Egyéni vezérlés

  Egyéni vezérlés

  Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a Bridge rendszerhez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy illessze hozzá a beltéri kapcsolókat a rendszeréhez a fények módosításához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Assistant szolgáltatásokkal is, amelyekkel hanggal vezérelheti a lámpáit.

 • Fesse át külső területeit 16 millió színnel

  Fesse át külső területeit 16 millió színnel

  A Philips Hue kültéri világítással nincsenek korlátok, a varázslat megvalósítható! Játsszon el a 16 millió színnel és a fehér fény minden árnyalatával a kívánt hatás létrehozásához. Megvilágítással emeljen ki tárgyakat, fákat vagy utakat. Használja a Hue alkalmazást, mentse el kedvenc fénybeállításait, és ujjának egyetlen érintésével hívja elő őket, amikor csak akarja.

 • Philips Hue bridge szükséges

  Philips Hue bridge szükséges

  Csatlakoztassa Philips Hue lámpáit a Bridge-hez, vagy szabályozza őket okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazáson keresztül. Vagy szabályozhatóatja világítását a Philips Hue beltéri kapcsoló ki- és bekapcsolásával, illetve a fényerő szabályozásával is.

 • Egyszerűen felszerelhető és bővíthető

  Egyszerűen felszerelhető és bővíthető

  Világosítsa meg a sötét ösvényeket, emeljen ki egyes részleteket a környezetből, vagy hozzon létre egyedi hangulatot a teraszon. Ezt önállóan meg tudja valósítani a Hue spotok és parkvilágítók segítségével. A termékek kisfeszültséggel működnek, használatuk biztonságos, és könnyen telepíthetők. A kültér kivilágítása nem bonyolult feladat: alkossa meg, majd bővítse tetszés szerint.

 • Időjárásálló (IP65)

  Időjárásálló (IP65)

  A Philips Hue kültéri lámpatestet kültéri használatra tervezték, és szigorú vizsgálatokon ment át a megfelelő teljesítmény biztosítása érdekében. Az IP-szintet két számjegy mutatja: az első a porral, a második vízzel szembeni védettséget jelzi. Ez a lámpatest IP65 védettségű, azaz védett az alacsony nyomású vízsugárral szemben. Ez az IP44-nél magasabb szintű védelmet jelent, és gyakran használják talaj közelébe telepített lámpatestek esetében, vagy amikor bizonyos kültéri körülmények miatt nagyobb védelemre van szükség.

 • Kiváló minőségű alumínium, és kiváló szintetikus anyagok

  Kiváló minőségű alumínium, és kiváló szintetikus anyagok

  A termékek kimondottan kültéri használatra készültek. Csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk, a kültéri körülmények közötti legjobb teljesítmény elérése érdekében; az anyagokat intelligens módon használjuk fel, a rádiófrekvencia optimalizálására.

 • Magas fényerő

  Magas fényerő

  A Philips Hue lámpa fényereje elegendő az egész kert kényelmes megvilágításához. A Philips Hue lámpa segítségével megvilágíthatja a bejáratokat, többféle hangulatot alakíthat ki, és a pillanatnak megfelelő hangulatbeállítással magasabb szintre emelheti a kültéri megvilágítás fogalmát.

 • Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

  Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

  Világítsa ki kertjét, és nézzen körül benne. Ha kültéri fényforrásait rákapcsolja a Hue Bridge rendszerre, ízlése szerint tudja szabályozni a kültéri fényeket. A Philips Hue kültéri érzékelővel vagy a beltéri világítás távvezérlési lehetőségeivel, például a Philips Hue alkalmazással vagy hangvezérléssel (Amazon Alexa, Apple HomeKit vagy Google Segéd) a kültéri világítást is szabályozhatóatja. Készíthet és futtathat olyan világítási programot, amely azt a látszatot kelti, hogy otthon tartózkodik. Irányítsa kültéri fényforrásait otthona kényelméből – vagy a világ bármely pontjáról.

 • Állítsa be úgy a világítást, hogy hazaérkezéskor fény köszöntse Önt!

  Állítsa be úgy a világítást, hogy hazaérkezéskor fény köszöntse Önt!

  Élje át a kényelmet, hogy a fények automatikusan bekapcsolnak, amikor megérkezik, és kikapcsolnak, amikor elmegy otthonról. Amikor az autóból kiszáll, vagy amikor belép az épületbe, mindenhol a megfelelő világítás komfortjával találkozik. Használja a Philips Hue kültéri érzékelőt, vagy állítsa be a Hue alkalmazásban az Otthon vagy a Távol módot, hogy bekapcsolja az összes lámpát, vagy rábízhatja a kapcsolást a Helymeghatározás módra, amelyhez még gombnyomásra sincs szükség. Ilyen egyszerű az egész.

Adatok
EAN

Termék EAN száma

8 718 696 170 560,00000000000
Anyag
Metal
Szín
30 Black
LED
igen
Cikkszám
1743730P7
Webáruház készítés