Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Philips HUE Bridge AppleHomeKit EU

Philips HUE Bridge AppleHomeKit EU
Philips HUE Bridge AppleHomeKit EU
Philips HUE Bridge AppleHomeKit EU
Philips HUE Bridge AppleHomeKit EU
Kezdjen összeismerkedni a Philips hue rendszerrel, és vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről, akár hanggal is. A Philips hue bridge a rendszer szíve. Végtelen lehetőségeket szabadít fel a Philips hue alkalmazáson keresztül.
Gyártó:
Philips
19 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A saját Philips hue rendszerének a lelke

A Philips hue bridge mindent megold a saját, személyre szabott Philips hue rendszer létrehozásánál. Ez valójában a rendszer agya, amely lehetővé teszi, hogy a Philips hue alkalmazás segítségével szabályozhassa az összes Philips hue termékét. Miután telepítette a Philips hue bridge-et, és letöltötte az okoskészülékére a Philips hue alkalmazást, szabadjára engedheti a képzeletét, és létrehozhatja a saját rendszerét

Akár 50 Philips hue lámpát is hozzáadhat

Válassza ki a megfelelő Philips hue lámpákat, majd csatlakoztassa őket a Philips hue bridge-hez. A bridge akár 50 lámpát is képes kezelni, így bátran hue-otthonná alakíthatja az egész lakást!

Bővítse tovább Philips hue tartozékokkal

A Philips hue rendszerben akár 12 kiegészítőt is csatlakoztathat a világításhoz, így még tökéletesebbé teheti a fényélményt

Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatja a fényeket, bárhol is tartózkodik. Így akár munkába menet is ellenőrizheti, hogy tényleg lekapcsolta-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatja őket, ha későn ér haza.

Irányítson a hangjával

A Philips hue használható az Amazon Alexa, Apple HomeKit és Google Home szolgáltatásokkal, és a Google Assistant segítségével képes a fények hanggal történő vezérlésére. Be- és kikapcsolhatja világítását. Beállíthatja a hangulathoz illő legmegfelelőbb fényerőt. Ujjának felemelése nélkül többek között előhívhatja fénybeállításait, és színeket is válthat.

Adatok
Webáruház készítés