Philips HUE Bridge AppleHomeKit EU

Philips HUE Bridge AppleHomeKit EU
Philips HUE Bridge AppleHomeKit EU
Philips HUE Bridge AppleHomeKit EU
Philips HUE Bridge AppleHomeKit EU
Kezdjen összeismerkedni a Philips hue rendszerrel, és vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről, akár hanggal is. A Philips hue bridge a rendszer szíve. Végtelen lehetőségeket szabadít fel a Philips hue alkalmazáson keresztül.
Gyártó:
Philips
19 790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A saját Philips hue rendszerének a lelke

A Philips hue bridge mindent megold a saját, személyre szabott Philips hue rendszer létrehozásánál. Ez valójában a rendszer agya, amely lehetővé teszi, hogy a Philips hue alkalmazás segítségével szabályozhassa az összes Philips hue termékét. Miután telepítette a Philips hue bridge-et, és letöltötte az okoskészülékére a Philips hue alkalmazást, szabadjára engedheti a képzeletét, és létrehozhatja a saját rendszerét

Akár 50 Philips hue lámpát is hozzáadhat

Válassza ki a megfelelő Philips hue lámpákat, majd csatlakoztassa őket a Philips hue bridge-hez. A bridge akár 50 lámpát is képes kezelni, így bátran hue-otthonná alakíthatja az egész lakást!

Bővítse tovább Philips hue tartozékokkal

A Philips hue rendszerben akár 12 kiegészítőt is csatlakoztathat a világításhoz, így még tökéletesebbé teheti a fényélményt

Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatja a fényeket, bárhol is tartózkodik. Így akár munkába menet is ellenőrizheti, hogy tényleg lekapcsolta-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatja őket, ha későn ér haza.

Irányítson a hangjával

A Philips hue használható az Amazon Alexa, Apple HomeKit és Google Home szolgáltatásokkal, és a Google Assistant segítségével képes a fények hanggal történő vezérlésére. Be- és kikapcsolhatja világítását. Beállíthatja a hangulathoz illő legmegfelelőbb fényerőt. Ujjának felemelése nélkül többek között előhívhatja fénybeállításait, és színeket is válthat.

Adatok
Webáruház készítés