Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Professzionális Világítás

Cégünk megrendelésre ipari lámpatestekkel is tud szolgálni, melyet projekt áron kínálunk Vevőinken, és azon felül mennyiségi kedvezményt is biztosítunk.

A Philips világítástechnikai rendszerei elősegítik az emberek kényelemérzetét, termelékenységét és biztonságát. Ékesítik a tereket, és átalakítják a környezetet. Világítási rendszereink a világszínvonalú hagyományos és LED-es lámpatesteket ötvözik analóg és digitális vezérléssel, és lehetővé teszik, hogy pontosan a megfelelő világítási élményt érje el bárhol és bármikor, ahol és amikor arra szüksége van.

A LED-es technikai forradalom vezetőjeként olyan világítási rendszereket alkotunk, amelyeknél elsődleges szempont az energiatakarékosság, a fenntarthatóság és az üzemeltetési költségek csökkentése. Nagy figyelmet fordítunk a belső és a külső környezet élhetőségének és hatékonyságának javítására, a funkcionális általános világítástól a szemet gyönyörködtető színváltoztatós látványig minden olyat nyújtunk, ami kiemeli a márkáját, ösztönzi a társadalmi kapcsolatokat, és új életre kelti a közösségeket.

A Philips rendelkezik azzal az alapos szakértelemmel és a rendszerek széles választékával, amely lehetővé teszi az ügyfelek elgondolásainak hatékony világítási alkalmazásként való megvalósítását. Számíthat ránk abban, hogy megértjük céljait, és segítséget nyújtunk olyan hibátlan megoldások meghatározásában és megvalósításában, amelyek biztosítják az egyedi igényei szerinti ideális világítást. 

Ismerje meg, mire képesek a világítási rendszerek

(Világítási rendszerek= világítótestek + vezérlés + szolgáltatások)

Közterületekre

A csodálatosan megtervezett és intelligensen kezelt közvilágítás elősegíti a közösségek fejlődését a környék felélesztésével, látogatók vonzásával és a biztonságérzet növelésével a turisták és a helybeliek számára egyaránt. Átfogó világítási tervvel jól megkülönböztethetővé tehetők és megbecsült célponttá alakíthatók a városok, és egyben elősegíthető a fontos fenntarthatósági és energiatakarékossági célok elérése is.

Távfelügyelettel, intelligens eszközgazdálkodással, látványbeállítással és pontos fogyasztásméréssel megvalósított intelligens fényerő-szabályozással a Philips összekapcsolt világítási rendszerei a közvilágítás kezelésének alapvető átalakítását jelentik. Az összekapcsolt világítás méretezhető, teljesen összevont megoldásokat hoz létre, amelyek a lehető legnagyszerűbb látványt garantálják a turisták és a helybeliek számára, egyúttal egyszerűsítik a kezelési munkafolyamatokat, és minimálisra csökkentik a városok költségeit.

Utak és utcák

Használjon kevesebb energiát, és javítsa az útbiztonságot hálózatalapú utcai világítással. A szállítási infrastruktúra jellegzetességei miatt többféle típusú világításra van szükség, mert több célt kell elérni: a forgalom sima haladását, az emberek biztonságérzetét és a városok költségcsökkentését. Az intelligens LED-es utcai világítás költséghatékony és fenntartható megoldást nyújt a városoknak. A Philips LED-es utcai világítási rendszerei intelligensek és sokoldalúak, így a teljes rendszert egyszerűen és hatékonyan kezelheti, karbantarthatja és felügyelheti.

Utak, utcák világítása: LETÖLTÉS pdf.

Utak, utcák világítás katalógus: KATALÓGUS.rar , CORELINE MALAGA.rar

Alagutak

A Philips TotalTunnel hálózatalapú világítási rendszer növeli az autósok biztonságát, egyszerűbbé teszi az üzemeltetést, és energiatakarékosságával csökkenti a költségeket. A modern LED-világításnak és az egyszerű vezérlőelemeknek köszönhetően az útvilágítás nagy teljesítményű és könnyen karbantartható. A TotalTunnel különféle rendszereket, szolgáltatásokat és világítótesteket nyújt a különféle típusú alagutakhoz.

Alagút világítás: LETÖLTÉS pdf.

Alagutak, aluljárók világítás katalógus: KATALÓGUS.rar

Stadionok és sportpályák

Ajándékozza meg a szurkolókat feledhetetlen élménnyel. Ragyogtassa fel a sportlétesítményét! Az ArenaExperience megoldással egy átlagos mérkőzés is izgalmas eseménnyé válik. A káprázásmentes világításnak köszönhetően a kamerák pontosabban rögzíthetik és a nézők könnyebben követhetik az eseményeket. Az építészeti megoldásokat figyelembe vevő világítás vonzza a nézőket, és megkülönbözteti a létesítményét a többitől. Az intelligens vezérlőrendszerek csökkentik a költségeket, és javítják az üzemeltetési hatékonyságot. Tudja meg, hogyan teheti a létesítményét rugalmasabbá, növelheti az események számát, takaríthat meg pénzt és alakíthat ki egyedi és innovatív, a sport és szórakoztatás céljait egyaránt kiszolgáló létesítményt!

Stadionok, sportpályák világítása: LETÖLTÉS pdf.

Stadionok, sportpályák világítás katalógus: KATALÓGUS.rar

Parkok és közterek

Parkok, bevásárlóközpontok, járdák, vízpartok… a nyílt terek fontosak a városok életében, és megfelelő világítással páratlan vizuális élményeket lehet hozzájuk kapcsolni. A hívogató, szórakoztató és megihlető LED-világítás segít biztonságosabbá és barátságosabbá tenni a köztereket. A Philips innovatív világítási rendszereivel olyan városi tereket hozhat létre, amelyek vonzzák a turistákat, segítik a gazdaság fejlődését, energiát takarítanak meg, és csökkentik a környezeti terhelést.

Parkok, közterek világítása: LETÖLTÉS pdf.

Parkok, közterek világítás katalógusaink: KATALÓGUS.rar

Hidak, emlékművek, homlokzatok

Keltsen büszkeséget a helyi lakosokban, vonzza a turistákat, és növelje a kereskedelmet. Egyre több város alkot magának egyedi identitást azzal, hogy kivilágítják a fontos látnivalókat, így lenyűgöző vizuális élményeket hozva létre. A távoli programozással és kezeléssel ötvözve az innovatív LED-világítás gyorsan módosítható, így átalakítja a város látványát. A Philips dinamikus, színes épületvilágítása segít fejleszteni a kereskedelmet és a turizmust, és büszkeséggel tölti el a helyieket.

Hidak, emlékművek, homlokzatok világítása: LETÖLTÉS pdf.

Hidak, emlékművek, homlokzatok világítás katalógus: KATALÓGUS.rar

Oktatás

Az oktatási intézmények a tanulás, a közösségi kapcsolatok és az összetartozás építésének helyeként különleges szerepet töltenek be a társadalomban. Az elemiktől az egyetemekig a költséghatékony LED-világítás javítja a tanulási körülményeket, biztonságérzetet nyújt a diákoknak a kampuszon, és öregbíti az iskola jó hírét. A Philips LED-világítása hívogató fényben mutatja meg a kül- és beltereket, ami javítja az összpontosítást, így támogatja a jelenlegi és jövőbeni oktatási célkitűzéseket is.

Oktatási intézmények világítása: LETÖLTÉS pdf.

Oktatási intézmények világítás katalógus: KATALÓGUS.rar

Rekreációs sporttevékenységek világítása

A növekvő urbanizáció és ülő városi életmód miatt a rekreációs sportlétesítmények egyre fontosabbak lesznek minden városban. A sportolók és a nézők élményének javítása összehozza a közösségeket, és nagyobb aktivitásra bátorítja az embereket. A Philips energiatakarékos LED-világítási és távoli felügyeleti rendszerei energiát takarítanak meg, javítják a sportolási körülményeket, és minimalizálják a környező területek fényszennyezését.

Rekreációs sporttevéknyeségek világítása: LETÖLTÉS pdf.

Rekreációs sporttevékenységek világítás katalógus: KATALÓGUS.rar

Irodák és ipar

Irodák

Manapság a vállalkozások új módokat keresnek arra, hogy javítsák a dolgozók termelékenységét és közérzetét, ugyanakkor pedig spóroljanak, és fokozzák a működési hatékonyságot és a hely kihasználását. A Philips LED-világítása támogatja a fenntarthatósági célokat és a felhasználók közérzetét, és a hálózatalapú világítási rendszerek szilárd alapot nyújtanak az egyre népszerűbb okosépületek építéséhez. A hálózatalapú világítási hálózatból nyert adatok alapján optimalizálni lehet a szolgáltatásokat és műveleteket, javítani a munkahelyek megtervezését, és pozitívan befolyásolni a dolgozók élményeit.

Irodai világítás: LETÖLTÉS pdf.

Irodai világítás katalógus: KATALÓGUS.rar

Gyárak

Hogy versenyképes tudjon maradni a területén, minden folyamatban keresnie kell a költségcsökkentés lehetőségét. A világítás egy raktár áramszámlájának akár 80%-át is kiteheti, ezért minél hatékonyabbnak és takarékosabbnak kell lennie. A Philips hosszabb ideig működő és energiatakarékos LED-világításának nagy hatása lehet a nyereségességére azzal, hogy a kevesebb állásidővel és a kisebb áramfogyasztással csökkenti az üzemeltetési költségeket, növeli a dolgozók biztonságát a munkaterületen, és javítja a termelékenységet.

Gyár világítás: LETÖLTÉS pdf.

Gyár, ipar világítás katalógus: KATALÓGUS.rar

Parkolóházak

Tegye a parkolóházát biztonságosabbá és zöldebbé!
A jó minőségű világítás kulcsfontosságú minden parkolóházban a jó ügyfélélmény megteremtéséhez. A LED-világítás erős, egyenletes fénye csökkenti az árnyékokat, és javítja a láthatóságot, így az emberek nagyobb biztonságban érzik magukat, a sofőrök pedig magabiztosabbak lesznek. Az igény szerinti világítás és az egyszerű karbantartás segítségével csökkenthető az energiafogyasztás és az üzemeltetési költségek. Célunk biztonságos, költséghatékony és fenntartható megoldást nyújtani a parkolóházak számára.

Parkolóház világítás: LETÖLTÉS pdf.

Parkolóház világítás katalógus: LEDINAIRE WT060C WATERPROOF pdf. , CORELINE WATERPROOF pdf. , PACIFICLED GEN4 pdf.

Egészségügy

Teremtsen a gyógyulást segítő környezetet! A világításnak fontos szerepe van az egészségügyben: javítja a páciensek tapasztalatait és a dolgozók azon képességét, hogy biztosítani tudják a szükséges ápolást. A LED-világítás nemcsak fenntartható, hanem javítja az ápolási környezetet, és csökkenti a költségeket azzal, hogy energiát takarít meg, és javítja a működési hatékonyságot. A Philips legújabb LED-technológiája segít megteremteni a gondoskodó környezetet a páciensek, illetve a dinamikus munkakörnyezetet a dolgozók számára. 

Egészségügyi intézmények világítása: LETÖLTÉS pdf.

Egészségügyi intézmények világítás katalógus: KATALÓGUS.rar

Kiskereskedelem és vendéglátóipar

Élelmiszerüzletek és nagykereskedések

Az egyre inkább digitálissá váló világban a kereskedőknek új módokat kell találniuk az ügyfelekkel való kommunikációra és az üzletben szerzett tapasztalataik javítására. Ennek érdekében az elsődleges céljaik az emlékezetes vásárlói élmény megteremtése és a jövedelmezőség javítása. A Philips LED-világításával a polcok közötti folyosók világosak, a polcokon levő áruk pedig frissnek tűnnek, a belső vezetési rendszer pedig irányítja a vásárlókat az üzletben, és személyre szabott vásárlói élményben részesíti őket. A távoli felügyelet és a hálózatalapú LED-világítás költségeket takarít meg, és javítja az üzemeltetés hatékonyságát.

Élelmiszerüzletek és nagykereskedések világítása: LETÖLTÉS pdf.

Élelmiszerüzletek és nagykereskedések világítás katalógus: KATALÓGUS.rar ,  KATALÓGUS.rar

Divat

Tegye üzletét a vásárlók célpontjává!
A megfelelő boltvilágítással olyan vonzó márkaidentitást hozhat létre, amely bevonja és megihleti a vásárlókat. Vonzza be őket az üzletébe dinamikus kirakatokkal, és bátorítsa őket a nézelődésre rugalmas világítási zónákkal és olyan polcokkal, amelyek maradandó emlékeket keltenek bennük. Tegye a betérő nézelődőket vásárlókká olyan próbafülkével, amelyek szabadságot nyújtanak nekik. A valódi fehér fénnyel és az egyszerű vezérléssel a Philips LED-világítása biztosítja az üzletvitele sikerességéhez szükséges rugalmasságot és költséghatékonyságot. Segíthetünk életre kelteni az üzletét.

Divatüzletek világítása: LETÖLTÉS pdf.

Divatüzletek világítás katalógus: KATALÓGUS.rarKATALÓGUS.rar

Benzinkutak és vegyesboltok

Minden üzlet célja a vásárlók vonzása és a vásárlás megkönnyítése – ez alól nem kivételek a benzinkutak és a kisboltok sem kivételek. Ha be szeretné vonzani az autósokat az útról, gondoskodnia kell arról, hogy biztonságban érezzék magukat tankolás közben, és lehetővé kell tennie számukra, hogy gyorsan és könnyedén megtalálják a keresett termékeket. A Philips nagy fényerejű beltéri és kültéri LED-világítást biztosít, amely egyszerre költséghatékony és fenntartható. Vezérlőelemeink segítenek csökkenteni az energiaköltségeket és kiváltani a maximális hatást és pozitív vásárlói élményt.

Benzinkutak és vegyesboltok világítása: LETÖLTÉS pdf.

Benzinkutak világítás katalógusaink: KATALÓGUS1 pdf. , KATALÓGUS2 pdf.

Vendéglátóipar

Az ügyfelek hűségének titka az egyedi és emlékezetes élmény. Ugyanakkor a fenntartható megoldások fontosak a nyereségesség szempontjából. A Philips rugalmas LED-világításával üdvözölhet, kalauzolhat és szórakoztathat minden betérő látogatót, ugyanakkor spórolhat az energia- és üzemeltetési költségein. Szállodai szobák személyre szabott világítása, a vendégeket kalauzoló világítás, fényes kirakatok… tegye szállodáját emlékezetessé! 

Vendéglátóipar világítása:  LETÖLTÉS 1 pdf.   LETÖLTÉS pdf.

Vendéglátóipar világítás katalógus: KATALÓGUS.rar

Bevásárlóközpontok

A bevásárlóközpontok már nemcsak üzletek: találkozóhelyek, célpontok, szórakoztató létesítmények és néha éjszaki klubok is. Az emlékezetes élmények érdekében a környezetnek minél hívogatóbbnak és kellemesebbnek kell lennie – ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő világítás. Látogatókat vonzó homlokzat, jól megvilágított közterek, megkönnyített navigáció… a Philips LED-világítása olyan költséghatékony és fenntartható megoldást nyújt, amely pozitív hatással van a látogatókra és a dolgozókra is.

Bevásárlóközpontok világítása: LETÖLTÉS pdf.

Bevásárlóközpontok világítás katalógus: KATALÓGUS.rar

Múzeumok

A múzeumok szerepe változik: a hagyományos feladataikon – alkotások gyűjtse, megőrzése és bemutatása – túl egyre inkább a látogatókat vonzó, közösségközpontú célpontokká válnak. A látogatók változó elvárásainak való megfelelés érdekében a Philips LED-világítási rendszerei felejthetetlen élményt nyújtanak, felhívják a figyelmet az intézményre, és a múzeumlátogatók új generációit vonzzák be.

Múzeumok világítása:  LETÖLTÉS 1 pdf.   LETÖLTÉS pdf.

Múzeum világítás katalógus: KATALÓGUS.rar

Amennyiben üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, keressen minket a https://elitfenyforras.hu/kapcsolat menüpont alatti elérhetőségen.

Webáruház készítés